Meditation by the Sea

Insight Meditation

Mindfulness meditationsgruppe 

Meditationsgruppe

mindfulness træning der fremmer indre ro og balance, stress resiliens, venlighed og medfølelse overfor os selv og andre.

Meditationsgruppe forløb over 6 gange start torsdag den 8. oktober 2020 kl. 18-19:30

Mange af os lever på en måde, hvor det kan føles som om vi næsten konstant løber afsted fra den ene opgave til den næste, uden at kunne nå at stoppe op. Hvor det kan føles som om vi er helt i vores tankers og følelsers vold, afhængigt af hvad end livet kaster til os. Hvor vi kan have en indre længsel efter at forbinde os dybt med andre, og nogle gange have svært ved at finde meningen med livet.

 

Men sådan behøver vi ikke leve. 

Vi har et valg - til at leve på en mere bevidst måde. Hvor vi kan åbne os op for at leve et liv fuldt af nærvær, hvor vi er mere centrede og oplever indre ro og balance og bliver mere resiliente overfor stress. Hvor vi kan opleve mere forbindelse med os selv og med andre, og større velbefindende og livsglæde.

 

På kurset vil du:

  • Lære værdifulde færdigheder og redskaber i mindfulness

  • Udvikle en regelmæssig meditations praksis

  • Modtage undervisning og guidede meditationer

  • Opleve støtten i at træne mindfulness i et struktureret og regelmæssigt træningsforløb

  • Få værdien af at være i et fællesskab med andre, og den vækst det muliggør

Kender du til at have de bedste intentioner for dig selv og dit liv og at have et ønske om gøre noget godt for dig selv? Som at stoppe op og sænke farten og og begynde at meditere - men oplever det er svært at at komme i gang eller fastholde en meditationspraksis?

Giv dig selv mulighed for at opleve, hvordan kraften i opmærksomhed er med til at transformere dit liv og din måde at være i verden på, gennem mindfulness træning.

 

Når vi bliver mere nærværende, kan vi begynde at opleve friheden ved at vågne op, og gøre os mere fri af blokeringer og negativitet, der holder os tilbage. At leve mere opmærksomt, hjælper os til at føle os mere levende og vitale i vores liv.

Kvaliteter du vil styrke gennem kurset:

Nærvær

Vi kan lære at bringe større nærvær og kærlig opmærksomhed til den strøm af øjeblik til øjeblik oplevelser vi har, og opleve at når vi “sætter den på pause” og bliver bevidste, kan vi ændre vores vanemæssige adfærd fra at reagere på situationer, til i stedet at respondere på en bevidst måde.   

 

Indre ro og balance

Når du lære at sænke farten og komme tilstede i det nu du er i, bliver du mere opmærksom og fokuseret. Det hjælper dig til at være i balance og opleve en indre ro, giver en større klarhed og at kunne være mere effektiv, uanset hvad du står overfor i livet. 

 

Healing

Ved at bringe opmærksomhed til dine vanskelige tanker og følelser, kan du begynde at håndtere og transformere dem, og opleve den healing og frihed der ligger i at leve med større bevidsthed.

 

Forbindelse

Lær at bringe bevidsthed ind i din relation til dig selv og til andre, og oplev, hvordan det forbedrer og fordyber kvaliteten i dine relationer på alle områder.

 

Resiliens

Når vi forbinder os med den uendelig kilde af kærligt nærvær som er tilgængelig for os alle indeni, åbner vi os for en værdifulde styrke, som kan nære og styrke os selv og vores omgivelser.

“Our life is shaped by our mind, for we become what we think.” – Buddha

Du får

  • 6 undervisningsgange af 2 timers varighed

  • Lydoptagelser med guidede meditationer

  • Et eksklusivt forløb med kun 7 deltagere.

 

Du får et dybtgående mindfulness trænings forløb, hvor hver undervisningslektion er en vekselvirkning af guidede meditationer, tema oplæg, gruppe proces med mulighed for spørgsmål og svar. Der vil være guidede øvelser til hjemme brug imellem lektionerne. 

kursus mindfulness intro.jpeg

Kære Lene!

Tak for i går!

Jeg er så glad for at have tilmeldt mig kurset, som allerede giver så meget. 

Jeg oplever, at der er en stor jævnbyrdighed og lydhørhed, og at det er sjælen, der er på skolebænken og ikke et individ med en alder, der skilter med livserfaring, der gør klogere eller bedre til at være i proces end andre. Det er et fint sted at være og en god gruppe.

For mig helt personligt er det en virkelig fin struktur med et ugentligt møde, og jeg glæder mig til hver torsdag, men jeg glæder mig til gengæld ikke til kurset holder op. 

Pris: 450 kr for alle gange (75kr. pr gang) Ellers 110 kr. pr. enkelt gang

 

Tidspunkt:

6 torsdage kl. 18:00 - 20:00

Dato:  8/10 - 22/10 - 5/11 - 19/11 - 3/12 - 17/12 2021

Sted:

Frederiksgade 76a, 1 sal, 8000 Aarhus C

Klient eller tidligere klient?

Er du klient eller tidligere klient hos Lene, kan deltage på kurset til en ydereligere favorabel pris. Klik her for gå videre til tilmeldingside for klienter. (kræver password - kontakt Lene)

Underviser

psykolog Lene S. Misfeldt

Min baggrund: 

Egen meditations praksis gennem 26 år, tog første mindfulness kursus i 2004, anvender dagligt mindfulness og ACT som privatpraktiserende psykolog.

Er pt. under uddannelse som certificeret mindfulness meditations lærer efter Vipassana traditionen, også kaldet Insight Meditation hos Tara Brach og Jack Kornfield.