“Don’t believe everything you think. Thoughts are just that – thoughts.” – Allan Lokos

Psykolog

Lene Skov Misfeldt

Jeg har arbejdet inden for sundhedssektoren med stresshåndtering, afspænding og behandling som psykolog på sygehuse, både indenfor børnepsykiatri og med psykologisk smerte og stresshåndtering til voksne   I de sidste 10 år har jeg arbejdet med terapi baseret på ACT, Self-compassion, særlig sensitivitet og viden om temperamenter samt holdt foredrag og kurser for en lang række samarbejdsparter.

Personligt har jeg arbejdet med meditation og selvudvikling i over 30 år, og er selv særligt sensitiv.​​

Jeg har uddannet mig indenfor ACT, bl.a. hos Russ Harris, Robyn Walser og Louise Hays og Mindfulness Self Compassion hos Kristine Neff og Chris Germer.  Jeg har taget flere mindfulness kurser, og været på mange meditationsretreats.   Jeg har arbejdet intenst med Særlig Sensitivitet siden 2008, hvor jeg har været på kurser med bl.a.Elaine Aron samt Ted Zeff.  

Jeg er pt. igang med ydereligere at dygtigere mig med en international certificeret uddannelse som mindfulness lærer - nærmere betegnet Insight Meditation, af de meget erfarne og kompetente undervisere Tara Brach og Jack Kornfield. Jack Kornfield var en af de første til at bringe Mindfulness til Vesten.

 

Referencer for foredrag og kurser

 

2009-2020 Psykolog Lene S. Misfeldt

  • LinkedIn
  • Facebook

Tjek min facebook og Linkedin

Medlem af :

Psykolog Lene Skov Misfeldt

Frederiksgade 76a, 1 sal

8000 Aarhus C

Tlf 41 66 62 92

Email: psykolog@lenemisfeldt.dk