Insight Meditation

Self-Compassion

Temadag med mindfulness og selfcompassion

Self-Compassion er at drage omsorg for dig selv og respektere dig selv.  Forkæl dig selv med denne temadag, hvor du, i et nærværende og smukt fællesskab giver dig selv plads til at være.

Kursus lørdag den 24 oktober kl. 10-16

Kurset foregår i min klinik i Aarhus

Når vi har det hårdt eller snubler i livet; når vi fejler eller mister eller når vi møder bebrejdelse, smerte eller tab, så fører det for mange af os ofte endnu et lag, hvor vi tager det personligt og føler os dårlige eller utilstrækkelige eller uværdige.

Først rammes vi af den første pil når vi møder noget vanskeligt - derefter skyder vi så den anden pil afsted mod os selv, når vi tænker der er noget galt med os. Det bliver lidt som en fornemmelse af “Jeg har det dårligt, det er mig der er dårlig.”

Så vi påfører os selv endnu mere lidelse. 

 

Vi er født med evnen til empati, og behandle andre med omsorg og kærlighed, fordi vi kan se deres lidelse.  Hvordan kan det være at vi ofte ikke behandler os selv på samme måde - men kan være hårde og fordømmende overfor vores fejl og mangler?

Hvordan kan vi begynde at være mere venlige overfor os selv? 

P7220078.jpeg

Love brings you face to face with your self.  It's impossible to love another if you cannot love yourself"

John Pierrakos

Lær at være venlig overfor dig selv

Vi har en naturlig evne til at føle omsorg for andre mennesker, men hvordan relaterer vi os til os selv? Gennem mit arbejde og møde med mange mennesker, er det min oplevelse at hos mange af os er der et lag af at der er noget galt med mig, og den følelse af at føle sig dårlig eller uværdig, som en gennemgående og gennemtrængende oplevelse.

På kurset lærer du hvordan du kan møde dig selv på en mere støttende og venlig måde, med mindfulness og compassion. Når vi begynder at lægge mærke til disse lag, kan vi bringe øget intentionalitet og bevidsthed og begynde at relatere til os selv med mere varme og forståelse.

 

Nogle kan tænke at Self-Compassion er det samme som selvmedlidenhed eller gør os svage, hvilket er en stor misforståelse.

Forskningen viser derimod at Self-Compassion gør os mere resiliente og stærke, og hjælper os til at give omsorg og støtte til os selv, når vi oplever noget der er svært eller livet er smertefuldt. 

Så vi i stedet for at være i krig med os selv livet igennem, kan blive vores egen bedste ven.

Mountain Climber

“We are shaped by our thoughts; we become what we think. When the mind is pure, joy follows like a shadow that never leaves.”

                          Buddha

Du får

  • 6 timers temadag med oplæg og øvelser

  • Lydoptagelser med guidede meditationer, du kan høre når du har lyst.

  • eksklusivt kursus med max. 7 deltagere som giver et trygt rum at være i og tid til individuelle spørgmål

 

Dagen vil veksle mellem oplæg, meditationsøvelser, gruppe processer med mulighed for spørgsmål og svar - og du får guidede øvelser med hjem så du kan starte egen praksis. f

Pris: 850 kr.

Inklusiv the/kaffe og snack.

Bemærk - særpris. Dette kursus er en del af afslutningen af en 2 årig intensiv uddannelse til certificeret mindfulness meditations lærer efter Vipassana traditionen, som jeg bygger oven på en tidligere mindfulness uddannelse.

 

Tidspunkt:

Lørdag den 24. oktober 2020 kl. 10:00 - 16:00

Sted:

Frederiksgade 76a, 1 sal, 8000 Aarhus C

Klient eller tidligere klient?

Er du klient eller tidligere klient hos Lene, kan deltage på kurset til en ydereligere favorabel pris. Klik her for gå videre til tilmeldingside for klienter. (kræver password- kontakt Lene hvis du er interesseret)

Ja, jeg melder mig til kurset

Kurset koster 850 kr.  Du bliver ledt videre til en betalingside.

Tak for din tilmelding!

Underviser

psykolog Lene S. Misfeldt

Min baggrund: 

Egen meditations praksis gennem 26 år, tog første mindfulness kursus i 2004,  anvender dagligt mindfulness og ACT som privatpraktiserende psykolog.

Er pt. under uddannelse som certificeret mindfulness meditations lærer efter Vipassana traditionen, også kaldet Insight Meditation hos Tara Brach og Jack Kornfield.