Psykolog Lene Skov Misfeldt

Ryesgade 29, 3 t.v.

8000 Århus C

Tlf 41 66 62 92

Email: mail@lenemisfeldt.dk

  • Wix Facebook page

Medlem af Dansk Psykologforening

følg mig på Facebook

Psykolog konsultation

Jeg har siden 2009 arbejdet med det særligt sensitive karaktertræk og formidlet viden gennem mange foredrag og kurser.  Fra 2016 er jeg stoppet med at tilbyde foredrag og arbejder udelukkende med terapi, rådgivning og forældrekonsultationer, enten i min klinik i Århus eller via skype sessioner 

Jeg tilbyder individuel psykoterapi til særligt sensitive mennesker. Jeg arbejder med udgangspunkt i den terapeutiske samtale, hvor nærvær og kontakt er afgørende i processen med at støtte den enkelte i, at finde ind til egne ressourcer og kvaliteter. Min arbejdsform er baseret på Mindfulness, og jeg anvender kognitive metoder, opmærksomhedsøvelser, afspænding, meditation og andre psykologiske teknikker. Valg af form og metode aftales i den første samtale ud fra den enkeltes problemstilling, ønske og behov. 

 

Terapi og rådgivning

Som en del af samtalen indgår ofte en forståelse og erkendelse af det særligt sensitive karaktertræk, og hvordan man kan tage vare på sensitiviteten og de udfordringer den giver, så man samtidig kan opleve fordelene.

Andre temaer i samtalen kan f.eks. være selvværd, stress, angst, depression, parforhold eller eksistentielle temaer. 

Min tilgang i samtalen er ud fra mindfulness, som en tilstand af opmærksomhed og åbenhed, der hjælper os til at være nærværende og tilstede i ethvert øjeblik, og hvor vi med medfølelse og accept lærer at bære besværlighederne i livet og bevæge os i retning af det, som er vigtigt for os. Jeg anvender mindfulness øvelser, som redskaber til at håndtere smertefulde tanker og følelser. Jeg arbejder ud fra ACT (Acceptance and Commitment Therapy), men inddrager også  elementer som, f.eks. stresshåndteringsteknikker og visualiseringsøvelser.